Aplikace pro inteligentní logování polohy z GPS pro zařízení s OS Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvořit samostatnou službu, která by zjišťovala, ukládala a přeposílala informace o poloze uživatele s operačním systémem Android. Informace by měli být přeposílány on-line. Ukládání polohy by mělo probíhat přes KML soubor, který by měla aplikace generovat.
The goal of this thesis is create standalone service whitch should look for location, save history of locations and send actual location of user using Android OS device. Location should be send on-line. Saving is made by KML file witch this aplication generates.
Description
Citation
ŠŤASTNÝ, P. Aplikace pro inteligentní logování polohy z GPS pro zařízení s OS Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Miloš Orgoň, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Zeman, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen) Ing. Jan Mašek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Přinosil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
V práci je tvrzeno, že aplikace běžící na telefonu nesmí způsobit pád celého systému, čímž se liší od obslužných procesů serverů. Jak je to myšleno? Dalo by se do aplikace implementovat automatické měnění rychlosti obnovy polohy v závislosti na rychlosti pohybu zařízení? Dalo by se pomocí aplikace propojit více telefonů mezi sebou (bez použití externího serveru)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO