Trendy ve výrobě voskových modelů u technologie vytavitelného modelu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce popisuje nejpoužívanější voskové směsi a zařízení k výrobě náročných odlitků. Práce obsahuje dvě hlavní kapitoly a to jsou voskové směsi a voskové modely. Cílem této bakalářské práce je vypracovat literární rešerši zaměřenou na nejmodernější zařízení a suroviny používané v technologii vytavitelného modelu se zaměřením na výrobu voskového modelu.
Bachelor’s thesis describes the most used wax blends and equipment for manufactory of sophisticated castings. The thesis includes two major sections and these are wax blends and wax patterns. The aim of this thesis is to develop a literary review focused on the most advanced equipment and raw materials used in the investment casting technology with a focus on the manufactory of wax pattern.
Description
Citation
HALAŠKA, J. Trendy ve výrobě voskových modelů u technologie vytavitelného modelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Milan Horáček, CSc. (předseda) prof. Ing. Ladislav Zemčík, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Antonín Záděra, Ph.D. (člen) Ing. Václav Kaňa, Ph.D. (člen) Ing. Petr Cupák, Ph.D. (člen) Ing.Libor Zemánek (člen) Ing. Boris Láník (člen) Ing. Ladislav Žák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-22
Defence
Bakalář prezentoval před komisí obsah a výsledky své závěrečné práce. Student odpověděl na otázky oponenta. Komise předložila následující dotazy: Co je trendem ve výrobě voskových modelů a v čem dochází k největším změnám? Jaké drnosti povrchu se dosahuje na odlitcích pří výrobě technologií vytavitelného modelu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO