Optimalizace konstrukce elektrických strojů pomocí genetických algoritmů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá optimalizačními metodami použitelnými v oblasti konstrukce elektrických strojů. Hlavním cílem práce je navrhnutí optimalizační metody, její aplikování na jednoduchý příklad a zhodnocení výsledku před a po optimalizaci.
This bachelor thesis deals with optimization methods usable in the construction of electrical machines. The main aim of this thesis is propose an optimization method, applied to simple example and evaluate optimized results with not optimized results.
Description
Citation
JELÉNEK, M. Optimalizace konstrukce elektrických strojů pomocí genetických algoritmů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen) doc. Ing. František Veselka, CSc. (člen) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Pazdera, Ph.D. (člen) Ing. Martin Mach, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Bakalářská práce je věnována optimalizaci konstrukce elektrických strojů pomocí genetických algoritmů. Obhajoba práce je na slušné úrovni, prezentace je logicky členěna. Student se vyjadřuje srozumitelně a svoje téma řádně vysvětluje. Student odpověděl na otázky komise, kdy komise má pochybnosti k prezentovaným průběhům. V následné diskuzi členové komise vytýkají odborné nedostatky v práci. Student nejistě odpovídá.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO