Návrh marketingové strategie pro firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá návrhem marketingové strategie pro společnost Akademie realit s.r.o. a následně pro společnost PROPERIA GROUP s.r.o. zaměřující se zejména zprostředkováním prodeje a pronájmů nemovitostí. Je vypracována analýza vnějšího a vnitřního prostředí a následně navrženy strategie k dosažení konkurenceschopnosti firmy. Součástí práce je také návrh konkrétních propagačních činností, které by měly zajistit vybudování značky. Dále byly uvedeny strategické cíle, mise vize a hodnoty společnosti.
The work deals with the design of marketing strategy for the company Akademie realit Ltd., next for the new company PROPERIA GROUP Ltd., which are engaged in mediation sales and rent property. Analysis of the external and internal environment recommends strategies to increase the company’s competitiveness in the market. The work includes concrete plans of promotion activities, which should ensure to build a strong brand. The work also mentions strategical objectives, mission, vision and company values.
Description
Citation
KOVÁŘ, P. Návrh marketingové strategie pro firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Doc. Chalupský: Jak byste charakterizoval generickou strategii nově vzniklé společnosti a jaké závěry pro uplatnění marketingových postupů z toho vyplývají? Oponent: Strukturování návrhů podle významu. Dr. Hornungová: Propagační akce (sběr a rozdávání ovoce).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO