Analýza nejvyššího a nejlepšího využití rodinného domu v Červeném Kostelci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou nejvyššího a nejlepšího využití (HABU). V teoretické části nalezneme popis čtyř základních kritérií, ze kterých se analýza skládá. Jedná se o tato kritéria: dodržování právních předpisů, fyzická realizovatelnost, finanční proveditelnost a maximální ziskovost. Praktická část poté řeší vyhodnocení konkrétních variant nemovitosti v Červeném Kostelci pomocí analýzy nejvyššího a nejlepšího využití.
The thesis deals with the analysis of highest and best use (HABU). In the theoretical section we describe the four basic criteria from which the analysis is made. These are the criteria: legal compliance, physically viable, financially feasible and maximally profitable. The practical part then addresses the evaluation of specific variants of real estate in Cerveny Kostelec by analyzing the highest and best use.
Description
Citation
MERTLÍKOVÁ, M. Analýza nejvyššího a nejlepšího využití rodinného domu v Červeném Kostelci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-22
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Analýza nejvyššího a nejlepšího využití rodinného domu v Červeném Kostelci. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO