Analýza a hodnocení rizik realizace úspory energie pomocí rekonstrukce školského zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu a zhodnocení rizik během rekonstrukce školského objektu. V práci budou použity vhodné metody na konkrétní rekonstrukci školského zařízení a to zejména checklist a katalog rizik. Budou stanovena rizika, která způsobila nedodržení harmonogramu stavebních prací a omezila tak chod školského zařízení i jeho okolí. K těmto rizikům budou stanovena opatření, která by měla stanovit, jak by se těmto scénářům dalo předejít.
The thesis is focused on analysis and risk assessment during the reconstruction of the school building. The work will be used appropriate methods to a specific reconstruction of school, especially checklist and risk catalog. They will be determined by the ris ks that caused the failure to comply with the schedule of works and thus limit the operation of school and the surrounding area. These risks will be set out measures that should determine how these scenarios could have been avoided.
Description
Citation
ŠAFÁŘOVÁ, T. Analýza a hodnocení rizik realizace úspory energie pomocí rekonstrukce školského zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik stavebních konstrukcí
Comittee
doc. Ing. Tomáš Vymazal, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Drahomír Novák, DrSc. (místopředseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-23
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Analýza a hodnocení rizik realizace úspory energie pomocí rekonstrukce školského zařízení. Oponentka neměla otázky k diplomové práci. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO