Řízení rizik projektu v konkrétní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato práce se soustředí na řízení rizik ve společnosti, která rozvíjí svoje aktivity prostřednictvím online marketingu. Literární rešerše definuje důležité termíny, které korespondují s danou tématikou. Zejména jde o identifikaci, analýzu a následné metody eliminaci dopadu rizik. V analytické části jsou identifikovaná možná rizika společnosti, která byla zjištěna prostřednictvím vnějšího a vnitřního prostředí společnosti. Za pomocí získaných poznatků z praktické části jsou navrženy doporučená na eliminaci rizik.
This work focuses on risk management in a company that develops its activities through online marketing. Review of literature defines important terms that correspond to a given topic. Mostly we speak of identification, analysis methods and subsequent elimination of the impact of risks. In the analytical part are identified all possible risks for the company, which was established through external and internal environment of the company. Using lessons learned from the practical part contains recommendations on the elimination of risk.
Description
Citation
ŠAFAŘÍK, P. Řízení rizik projektu v konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) Mgr. Vladěna Štěpánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Řízení rizik projektu v konkrétní společnosti. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi dobře. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. Zodpověděl otázky oponenta i vedoucího závěrečné práce. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO