Rizika řízení výrobního procesu v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá problematikou řízení rizik ve výrobním procesu v konkrétním podniku. V teoretické části je uvedena obecná definice pojmu riziko, příklady členění rizik a postupy pro hodnocení průběhu výrobního procesu. V praktické části je představena konkrétní společnost, podrobný popis daného výrobního procesu a jeho analýza se všemi riziky, které se mohou vyskytnout. Cílem práce je na základě provedené analýzy určit nejrizikovější faktory a navrhnout opatření k jejich eliminaci.
The purpose of my diploma thesis is to define risk management in manufacturing process of particular company. The thesis is composed of two main parts. First theoretical part defines basic terminology such as risk, examples of risk breakdown and procedures for evaluation of manufacturing process. Second practical part defines particular company, provides detail description of the manufacturing process together with risk analysis. The aim of the diploma thesis is to designate the most risky factors based on performed analysis and propose actions to their elimination.
Description
Citation
OLBRICHOVÁ, J. Rizika řízení výrobního procesu v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) Mgr. Vladěna Štěpánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Rizika řízení výrobního procesu v podniku. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. Zodpověděla otázky oponenta i vedoucího závěrečné práce. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO