Posouzení informačního systému firmy působící v textilním průmyslu a službách a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá posouzením informačního systému firmy působící v textilním průmyslu a službách a návrhem změn, které povedou ke zlepšení stávající situace podniku a k eliminaci rizik. Teoretická část se věnuje základním pojmům, které souvisejí s informačními systémy a praktická část se věnuje popisu společnosti, jejího IS, samotné analýze tohoto systému, eliminaci rizik a návrhy na zlepšení.
This master’s thesis deals with assessment of Information System in company working in the textile industry and services, and proposal for ICT modification, which lead to improvement of the current situation and risk elimination. The theoretical part deals with the basic concepts related to information systems and the practical part describes the company, its information system, the actual analysis of the system, eliminating the risks and suggestions for improvement.
Description
Citation
KRATOCHVÍLOVÁ, M. Posouzení informačního systému firmy působící v textilním průmyslu a službách a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik v informačních systémech
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Posouzení informačního systému firmy působící v textilním průmyslu a službách a návrh změn. Diplomantka na otázky oponenta a vedoucího diplomové práce odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO