Analýza nákladů na opravy a údržbu tunelové střelnice v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá definovaním opráv a údržby stavebného objektu tunelovej strelnice v Brne, jej stavebne technickým posúdení a zhodnotením z hľadiska bezpečnosti, hygieny prostredia, požiarnej bezpečnosti a ekológie. Úlohou je definovať podrobný zoznam činností, ktoré je nutné u tejto stavby vykonať v rámci opráv a údržby a vypracovať analýzu pre určenie výšky nákladov na vykonané činnosti.
The aim if the thesis is to define the repairs and maintenance of a building structure - shooting range in Brno, its technical assessment and assessment in terms of safety, hygiene environment, fire safety and ecology. The thesis also defines comprehensive list of activities necessary to be done within the repairs and maintenance for this building construction and includes analysis of costs on these repairs and maintenance activities.
Description
Citation
HOLKO, M. Analýza nákladů na opravy a údržbu tunelové střelnice v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Analýza nákladů na opravy a údržbu tunelové střelnice v Brně. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděl výborně. K otázkám oponenta uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO