Analýza a vyhodnocení umísťování staveb dle stavebního zákona v mikroregionu Litovelsko

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Předmětem této diplomové práce je analýza a vyhodnocení umísťování staveb dle stavebního zákona v mikroregionu Litovelsko. Teoretická část bude obsahovat jednotlivá rozčlenění stavebního zákona, územní rozhodnutí včetně členění. V praktické části pak bude provedena analýza na konkrétních příkladech a to na rodinném domě v obci Ješov, dále pak bude rozebráno vhodné umístění stavby na parcele v obci Hradečná a jako poslední příklad je umístění stavby v místě chátrajícího objektu v obci Kovářov. Závěr práce bude obsahovat vyhodnocení vhodných řešení umístění staveb.
The subject of this thesis is to analyze and evaluate the placement of buildings under the Building Act in the microregion Litovelsko. The theoretical part will include individual division of the Construction Act, including zoning classification. In will be done analysis of specific examples and to the family house in the village Ješov, then there will be discussed at the appropriate location of the building plot in the village Hradečná and the last example is the location of the construction site in dilapidated buildings in the village Kovářov. Finally, the work will include evaluation of appropriate solutions to the location of buildings.
Description
Citation
VAŘEKOVÁ, P. Analýza a vyhodnocení umísťování staveb dle stavebního zákona v mikroregionu Litovelsko [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Analýza a vyhodnocení umísťování staveb dle stavebního zákona v mikroregionu Litovelsko. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala zodpovědně. Na otázky komise odpověděla velmi dobře. K otázkám oponenta uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO