Audit účetní závěrky vybraného zemědělského podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na provedení auditu u zemědělského subjektu. Je zde uveden historický vývoj auditu a základní informace. Práce popisuje regulaci v rámci Evropské unie, samotný postup dle Mezinárodních auditorských standardů a specifika auditu u zemědělského podniku. V analytické části je postup ověřování účetní závěrky znázorněn na konkrétní účetní jednotce. Cílem je přiblížit legislativní úpravu a postup provádění auditu účetní závěrky v České republice.
The thesis is focused on the audit on an agricultural entity. There is a historical development of audit and basic information. The thesis describes the regulation in the European Union, the procedure itself in accordance with International Standards on Auditing and the specifics of the audit at the agricultural company. In the analytical part is the procedure shown on a particular entity. The aims are to describe legislative regulation and procedure of audit in the Czech Republic.
Description
Citation
STOJÁNKOVÁ, R. Audit účetní závěrky vybraného zemědělského podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Oto Lipovský (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: odpovězeno. Otázy oponenta diplomové práce: odpovězeno. Prof. Ing. Iva Živělová, CSc.: Co si společnost vypěstuje v rámci prvovýroby? Ve SWOT analýze je uvedena jako silná stránka "hospodářský rok", ve slabých stránkách "sója". Čím se společnost v rámci své činnosti zabývá? Ing. Oto Lipovský: Co způsobil výkyv (směrem nahoru) v tržbách v jednom ze sledovaných let? ADV je bývalý výkup, studentka překvapila tvrzením, že provozuje i prvovýrobu, diskuse k uvedenému. Co je SAPS?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO