Vývoj obvyklej ceny u jednotiek v Brne – meste so zameraním na lokality Brno – stred a Brno – Bystrc v časovom období rokov 2015 a 2016

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cieľom práce bude analýza rezidenčného trhu s jednotkami v Brne – meste so zameraním na lokality Brno-stred a Brno – Bystrc. Popis a charakteristika vybraných lokalít v Brne – meste, analýza rezidenčného trhu s jednotkami pre vybrané lokality, popis jednotlivých faktorov vplývajúcich na cenu jednotky, vysvetlenie všeobecných definícií, popis metód oceňovania a história oceňovania.
The Diploma Thesis is based on the Analysis of the real estete market of flats in Brno – mesto focusing on Brno-stred and Brno – Bystrc. Description and characteristics of selected places in Brno – mesto, the analysis of real estate market with flats for selected places, the description of factors affecting the price of flats, the explanation of pricing definitions, the description of the valuation methods and the history of valuation.
Description
Citation
KOZÁKOVÁ, M. Vývoj obvyklej ceny u jednotiek v Brne – meste so zameraním na lokality Brno – stred a Brno – Bystrc v časovom období rokov 2015 a 2016 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma AVývoj obvyklej ceny u jednotiek v Brne – meste so zameraním na lokality Brno – stred a Brno – Bystrc v časovom období rokov 2015 a 2016 . Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesubylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala velmi dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO