Analýza vlivu typu konstrukce na výši obvyklé ceny bytů v Hradci Králové

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je stanovení ceny obvyklé nemovitých věcí typu byt v Hradci Králové, včetně zjištění do jaké míry obvyklou cenu ovlivňuje typ nosné konstrukce. Dílčím úkolem je ocenění vybraných bytů různými metodami oceňování. K řešení úkolu byly použity způsoby z platného cenového předpisu – způsob nákladový a porovnávací i tržní metody oceňování – metoda výnosová a metoda přímého porovnání, ze které je odhadnuta cena obvyklá. Závěr práce obsahuje rekapitulaci výsledků cen bytů a analýzu zjištěných rozdílů.
The object of thesis is estimation of the normal price for property type of apartment in Hradec Králové, including finding of the extent to which is the normal price influenced by the type of supporting structure. A partial task is valuation of selected apartments using different valuation methods. The solution task were used the price regulation methods – cost method and comparative method and market valuation methods – yield method and the direct comparison method of valuation, which is estimated market value. Finally the thesis contain a recapitulation of prices and analysis of detected differences.
Description
Citation
KAŠPAROVÁ, E. Analýza vlivu typu konstrukce na výši obvyklé ceny bytů v Hradci Králové [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Analýza vlivu typu konstrukce na výši obvyklé ceny bytů v Hradci Králové. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesubylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala výborně. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO