Pasportizace stavebně-technického stavu měšťanského domu v Havlíčkově Brodě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Hlavním cílem této diplomové práce je pasportizace stavebně technického stavu vybraného objektu měšťanského domu v Havlíčkově Brodě. Především ověřit, zakreslit a zhodnotit stav daného domu a navrhnout případná řešení. Dalším postupem je zaměřit, zakreslit stávající stav a navrhnout modernizaci objektu se zachováním vnějšího rázu objektu. Součástí návrhu je dispoziční a konstrukční řešení stavby. Úpravy dispoziční řešení stavby kladou důraz především na funkčnost stavby a jejího provozu. Dále se snažím v tomto návrhu poukázat na stavebně technický stav objektu a najít případná řešení problému. Součástí diplomové práce bude rozpočet vad a poruch, který vyčíslí náklady na rekonstrukci objektu. Dalším cílem diplomové práce je navrhnout možnou modernizaci objektu.
The objective of this thesis is passportisation of the construction and technical condition of s of a townhouse in Havlíčkův Brod. Primarily to proof, draw and assess the condition of this townhouse suggest some appropriate solution. The next step is to aim, draw and design the building modernization while preserving its external character. The building layout and construction is part of the project. The layout places emphasis mainly on the building functionality and operation. Another aim of this project is to point out the construction and technical condition of the building and to find possible solutions to the problem. The thesis includes also a budget which puts a monetary value on the costs of the building reconstruction. The partial aim of this thesis is to propose possible modernization.
Description
Citation
JUKLOVÁ, S. Pasportizace stavebně-technického stavu měšťanského domu v Havlíčkově Brodě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Pasportizace stavebně-technického stavu měšťanského domu v Havlíčkově Brodě. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesubylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala velmi dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO