Metodologie segmentace realitního trhu pro oceňovací proces

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá způsoby segmentace realitního trhu v návaznosti na oceňovací proces. Následuje aplikační část, ve které je provedena analýza realitního trhu města Brna. Na jejím základě jsou popsány možné postupy znalce při členění jednotlivých segmentů trhu s nemovitostmi a doporučení, jak se získanými informacemi nakládat.
This thesis deals with the methods of the real estate market segmentation in relation to the valuation process. Following the application part, which is an analysis of the real estate market in the city of Brno. On its basis procedures, that can help the expert with dividing real estate market into individual segments, are described. And also gives recommendations on how to deal with the information obtained.
Description
Citation
ŠEVČÍK, M. Metodologie segmentace realitního trhu pro oceňovací proces [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-29
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Metodologie segmentace realitního trhu pro oceňovací proces. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval dobře. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO