Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu byt v městské části Brno-Líšeň

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá oceněním čtyř jednotek ve třech modelových situacích – bez rekonstrukce, s částečnou rekonstrukcí a s celkovou rekonstrukcí. Ocenění je provedeno třemi vybranými způsoby – nákladovou a porovnávací metodou dle cenového předpisu a metodou přímého porovnání. Je stanovena i cena obvyklá a popsán a analyzován realitní trh v dané lokalitě. Na závěr práce je analyzováno zhodnocení investice do rekonstrukce a použitelnost koeficientu stavu a vybavení.
This diploma thesis deals with the valuation of the four residential units in three model situations – without reconstruction, with partial reconstruction and with complete reconstruction. The valuation is done in three selected ways – cost and comparative method by price prescription and method of direct comparison. Is determined the usual price and described and analyzed real estated market in the location. A conclusion of this work is analyzed evaluating the investment in reconstruction and usability of coefficient of condition and equipment.
Description
Citation
ZÁLESKÝ, R. Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu byt v městské části Brno-Líšeň [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-23
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu byt v městské části Brno-Líšeň. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi dobře. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO