Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách v Brně a Bratislavě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práca popisuje a porovnáva súčasnú situáciu na trhu s nájomným bývaním vo vybraných lokalitách v Brne a Bratislave. V úvodných kapitolách predstavuje teoretické informácie z oblasti nájomného bývania, historický vývoj bytovej politiky a popis vybraných lokalít. Ďalej uvádza dáta získané prieskumom trhu v jednotlivých kategóriách podľa podlahovej plochy a dispozície. Na záver údaje porovnáva a vyhodnocuje vplyv faktorov na výšku nájomného.
This diploma thesis describes and compares the actual situation on the rental housing market in selected locations in Brno and Bratislava. The introductory chapters present the theoretical information in the field of rental housing, the historical background of housing policies and the description of the selected locations. The following part contains market research data for each category according to the floor area and disposition. Finally, the gathered information is compared and the influence of factors on the amount of rent is evaluated.
Description
Citation
KRIVDOVÁ, N. Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách v Brně a Bratislavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách v Brně a Bratislavě. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala výborně. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO