Analýza vybraných způsobů ocenění bytů v Brně Králově Poli a v Žabovřeskách

No Thumbnail Available
Date
Authors
Ondráček, Daniel
ORCID
Advisor
Hrubanová, Michaela
Referee
Hlavinková, Vítězslava
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá porovnáním oceňovacích metod pro nemovitost typu byt ve vybraných lokalitách Brno Královo Pole a Žabovřesky. Součásti práce je popsání situace na trhu s nemovitými věcmi ve zvolených lokalitách včetně porovnání nabídky s poptávkou. Ocenění je podle platných oceňovacích předpisů pro stanovení ceny zjištěné a metodami založenými na tržním oceňování pro stanovení ceny obvyklé. Výsledkem této práce je odhadnutí ceny obvyklé pro 10 vybraných bytů a posouzení jednotlivých metod ocenění a vhodnosti jejich použití.
This thesis presents a comparison of valuation methods for property type apartment in selected locations Brno Královo Pole and Žabovřesky. This thesis also describes the market situation immovable things in selected locations including a comparison of supply and demand. The valuation is according to the applicable valuation regulations for current price and established methods based on market valuation to determine the price as found. The result of this work is to estimate the current price of 10 selected apartments and assessment of the various valuation methods and their suitability
Description
Citation
ONDRÁČEK, D. Analýza vybraných způsobů ocenění bytů v Brně Králově Poli a v Žabovřeskách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2016-06-22
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Analýza vybraných způsobů ocenění bytů v Brně Králově Poli a v Žabovřeskách. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval výborně. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO