Pasportizace stavebně-technického stavu rodinného domu v Hodoníně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá řešením pasportizace stávajícího stavebně technického stavu a návrhu úprav rodinného domu v Hodoníně. Obsahem je teoretická část popisující poruchy zděných konstrukcí a další související témata. Dále vysvětlení problematiky pasportizace staveb, vypracování pasportu současného stavu rodinného domu v Hodoníně se zakreslením vad a poruch stavby. Následuje návrh oprav těchto vad a poruch, zvýšení stavebně technického standardu. Vypracování návrhu modernizace objektu. Sestavení položkového rozpočtu pro jednotlivé vady a poruchy.
The diploma thesis deals with solving passportization of the existing structural and technical conditions and the proposed modifications family house in Hodonin. The project includes theoretical part describing the defect of brick constructions and other related topics. Next explaining the problems of the building passportization, processing passport current state of the house in Hodonín with the marking of construction defects and failures. Followed by a proposal to repair these defects and failures, increased structural and technical standards. Preparation of a proposal modernization of the building. Compilation itemized budget for individual defects and failures.
Description
Citation
KADLČÍK, R. Pasportizace stavebně-technického stavu rodinného domu v Hodoníně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Pasportizace stavebně-technického stavu rodinného domu v Hodoníně. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděl výborně. K otázkám oponenta uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO