Zpracování a využití informací na trzích alternativních měn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá principiální analýzou zpracování a využití informací na trzích alternativních měn a následně stanovuje požadavky a implementuje modulární systém využitelný pro akademické účely s cílem vytvoření platformy pro práci s daty na stanovených trzích či na jiných obdobných datech.
This student paper discusses principals of data collecting and subsequent analysis of data on digital currency exchanges followed by proposition and full implementation of research oriented system capable of solving all relevant tasks and presenting a way for implementing solutions for broad spectrum of related problems.
Description
Citation
UHLÍŘ, V. Zpracování a využití informací na trzích alternativních měn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Neuwirth - otázky ohledně bezpečnosti kyberměn - odpovězeno prof. Mezník - otázky ohledně terminologie použité v práci - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO