Využití metod projektového managementu při založení podniku v zahraničí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na různých metodik projektového řízení a jejich praktické využití při založení podniku v Dubaji, ve Spojených arabských emirátech. Vzhledem k různým právním normám na zahraničním trhu, jsou vysvětleny bariéry vstupu na trh. Návrh obsahuje definovaný seznam činností, analýzu času, analýzu a hodnocení rizik a rozpočet projektu.
This master's thesis focuses on different project management methods and their practical use in foundation of a company in Dubai, United Arab Emirates. Due to the different legal standards in a foreign market, barriers to market entry are explained. The proposal contains a defined list of activities, time analysis, risk analysis and assessment and the project budget.
Description
Citation
KRÚG, T. Využití metod projektového managementu při založení podniku v zahraničí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Otázka vedoucího - odpovězeno Otázka oponenta - odpovězeno prof. Rejnuš - V čem mají opodstatnění strukturované produkty na specifikovaném trhu? - odpovězeno prof. Dohnal - Máte s tématem praktické zkušenosti? - odpovězeno prof. Dohnal - Co by mohlo neočekávaně prodloužit založení účtu? - odpovězeno částečně Ing. Sedlák - Vaše práce je z hlediska IT rozpočtu nevyvážená, proč? - odpovězeno částečně Ing. Sedlák - Proč jste nepoužil žádná zabezpečovací zařízení a neuvedl náklady pro konektivitu? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO