Návrh interního zásobování výroby ve společnosti Walter s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřená na návrh interního zásobování výroby ve společnosti Walter s.r.o. Podnětem k návrhu zásobování jsou probíhající změny v rozložení výroby. Teoretická část se zaměřuje na Toyota production system a metody zde užívané. Druhá kapitola je věnovaná štíhlému podniku a štíhlé výrobě. Poslední kapitola teoretické části pojednává o zásobování a manipulaci s materiálem. Teoretická část je podkladem pro analytickou část. V analytické části je zmapován současný stav ve společnosti. Posledním bodem diplomové práce jsou návrhy řešení a vychází z dat naměřených v analytické části.
The diploma thesis is focused on proposal of internal production supply in the Walter Ltd. The company is undergoing changes in the production layout and therefore it is necessary to design a new system of production supply. The theoretical part focuses on Toyota production system and methods used in this system. Next part of the theoretical part is dedicated to lean management and lean manufacturing. The last point of theoretical part are supplying and material handling. The theoretical part is basis for analytical part in which is mapped the current state of supplying production lines. The last point of diploma thesis are solution proposals based on analytical data’s.
Description
Citation
MOTYČKA, J. Návrh interního zásobování výroby ve společnosti Walter s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Mgr. Lenka Černohorská, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-10
Defence
Otázky vedoucího práce: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Prof. Dostál: Jak budou Vaše poznatky implementovány v praxi? odpovězeno Ing. Dočekalová: Proč jste se rozhodl pořizovat prostředky na operativní leasing? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO