Návrh komunikačního mixu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na zlepšení komunikačního mixu vybraného podnikatele Marka Argana, který podniká v oblasti prodeje thajského zboží a zároveň nabízí služby v podobě lekcí jógy a masáží. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část se zabývá teoretickými poznatky, které jsou východiskem pro další části práce. Druhá část popisuje činnost zvoleného podniku a analýzu současného marketingového a komunikačního mixu. V poslední části je navržen nový komunikační mix, který bude v podniku aplikován.
This master thesis focuses on improving communication mix of selected businessman, Mr. Marek Argan, who operates in the sale of Thai products and provides services as Thai yoga and Thai massage. This work is is divided into three main parts. The first part describes theoretical knowledge, which is then used as a base for the next parts. The second part describes the activities of the selected company and analysis of the current marketing and communication mix. In the last part is the proposal of communication mix, which will be applied in the company .
Description
Citation
KOUTNÁ, K. Návrh komunikačního mixu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
vedoucí: zodpovězeno oponent: zodpovězeno doc. Lajtkepová: otázka k zaměření a lokalizaci prodejny - zodpovězeno Ing. Mahel: otázka k vývoji tržeb uvedených v práci - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO