Vnitropodnikové směrnice ve společnosti "Byt a servis, družstvo Olomouc"

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této práci se budu věnovat problematice vnitropodnikových směrnic ve společnosti Byt a servis, družstvo Olomouc. V úvodu práce budu řešit základní pojmy jako vnitropodnikové směrnice a jejich rozdělení, charakteristika Společenství vlastníků jednotek a Družstvo. V další části provedu základní analýzu společnosti a současného stavu vnitropodnikových směrnic, hlavně toho jaké směrnice má společnost zpracované a v jaké kvalitě. V závěru své práce navrhnu úpravy v nedostatečných vnitropodnikových směrnicích a znění chybějících směrnic.
In my Thesis I focus on problems about international guidelines in Byt a servis, družstvo Olomouc. In first part I deal with bacis concepts like international guidelines and their partition, characteristic home owners association and cooperative. In second part I will do basic analysis about company and current status of international guidelines, which has company processed and about their quality. In conclusion of my thesis I suggest treatment of lacks and design a missing international guidelines.
Description
Citation
MARŠÁLOVÁ, M. Vnitropodnikové směrnice ve společnosti "Byt a servis, družstvo Olomouc" [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Otázky vedoucího: Zodpovězeno Otázky oponenta: Zodpovězeno Další otázky: Ing. Novák: Můžete mi vyjádřit odpovídající vnitropodnikové směrnice podniku. - Zodpovězeno doc. Lajkepová: Slept analýza- uvedeny různé faktory, v práci není zahrnuta část politických faktorů. Co má vliv na podnik/družstvo? Jak se jich dotklo kontrolní hlášení? - Otázka zodpovězena Prof. Jurová: Jakým způsobem je využíván informační systém, jak dalece byl brán v úvahu při propojení mezi jednotlivými moduly. Jaké mají informační systém? - Otázka zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO