Hodnocení ekonomické výkonnosti podniku Zevos, a. s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou finanční situace společnosti ZEVOS a.s. a návrhy na její zlepšení. Je rozdělena do tří částí, teoretická, analytická a vlastní návrhy. V diplomové práci jsou aplikovány finanční analýzy. Na jejich základě je proveden návrh, který vede ke zlepšení finanční situace.
This diploma thesis analyzes the financial situation of the company ZEVOS Inc. and suggestions for its improvement. It is dividedin to three parts: theoretical, analytical and cystom designs. In this thesis are applied to financial analysis. On this basis, it made a proposal that leads to an improved financial situation.
Description
Citation
MOHAUPTOVÁ, Z. Hodnocení ekonomické výkonnosti podniku Zevos, a. s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2016-06-10
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Peřina: Za jak dlouho bude firma připravená začít podnikat s pohonnými hmotami? odpovězeno doc. Šimberová: Co vám nejvíce vadí na firmě s pohledu manažerského? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO