Spokojenost zaměstnanců a návrh motivačního systému ve společnosti KLIMEX CZ, spol. s r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na průzkum spokojenosti zaměstnanců ve společnosti s ohledem na divize. Na základě zjištěných dat bude vytvořen motivační systém pro obě divize. V teoretické části je vysvětlena teorie motivace zaměstnanců a základní pojmy spojené s touto problematikou. Praktická část bude obsahovat popis společnosti a dosavadní způsob hodnocení a motivování zaměstnanců. V návrhové části budou obsaženy návrhy na zlepšení stávajícího systému.
My thesis is focused on an employee satisfaction research in the company with respect of divisions. The motivation system will be designed on a base of employee satisfaction research. Theory of employee motivation and fundamentals about personnel management is explained in theoretical part. Next, I introduce company and nowadays systém of motivation and evaluation of employees in practical part. Proposals possible solutions to existing problems will be also involved in practical part.
Description
Citation
DOHNALOVÁ, A. Spokojenost zaměstnanců a návrh motivačního systému ve společnosti KLIMEX CZ, spol. s r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Vedoucí: zodpovězeno Oponent: zodpovězeno doc. Koch: jaký máte názor na teambuildingy? A jejich vztah ke spokojenosti? - zodpovězeno Ing. Novák: jak by se řešilo navrhované pojištění odpovědnosti? - zodpovězeno doc. Lajtkepová: otázky k dotaznikovému šetření - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO