Podnikatelský záměr na založení kavárny „Čiči Café“

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se věnuje vypracování podnikatelského záměru na založení nové kavárny v centru Brna, která by navázala na původně asijský trend kočičích kaváren. Práce je rozdělena do tří částí. První část práce seznamuje s teoretickými východisky z oblasti podnikání. V další části práce je provedena analýza dané problematiky a následně, na základě získaných poznatků z předchozích částí, jsou ve třetí, návrhové, části definována jednotlivá opaření a kroky pro vytvoření komplexního a reálného podnikatelského plánu na založení takovéto kavárny.
Diploma thesis is focused on creating business plan to open a new coffee house in city center of Brno, which originally followed the Asian trend of cat cafés. Thesis is divided into three parts. The first part introduces us with theoretical bases of business. In the second part there is analysis of the issue and in the third part based on the analysis there are defined measures and steps to create complex and realistic business plan for the establishments of such café.
Description
Citation
LIŠKOVÁ, J. Podnikatelský záměr na založení kavárny „Čiči Café“ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Zdeněk Peterka (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Ing. Peterka: Jaké bude řešení hygienckých norem? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO