Návrh vytápění a vzduchotechniky novostavby s nízkými energetickými náklady

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh zdroje vytápění, otopné soustavy a větrání novostavby rodinného domu. Projekční návrh domů poskytla společnost Keeo4design. Tento návrh obsahuje komplex dvou domů. První z nich slouží k obytným účelům, druhý je tvořen převážně garáží. Práce se zaměřuje na výpočet tepelných ztrát objektů. Následně na návrh zdroje vytápění, otopné soustavy, větracího systému a jejich regulaci.
The thesis is aimed on a proposal from heating sources, heating systems and ventilation of family house. Designing of a house is provided by Keeo4design. This proposal contains a complex of two houses. The first one is used for residential purposes, the other is made up of mostly parking garages. The work focuses on heat loss calculation objects. Subsequently, on a proposal from heating sources, heating systems, ventilation systems and their regulation.
Description
Citation
HALM, P. Návrh vytápění a vzduchotechniky novostavby s nízkými energetickými náklady [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Technika prostředí
Comittee
doc. Ing. Eva Janotková, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Jícha, CSc. (místopředseda) prof. Ing. František Kavička, CSc. (člen) prof. Ing. Milan Pavelek, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Kratochvíl, CSc. (člen) Ing. Stanislav Patočka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Zodpovězeny dotazy oponenta. Doc. Janotková vznesla dotaz na celkové uspořádání domu, zejména pak na využití místností v sousedství garáže. Doc. Kratochvíl se zeptal na možnosti vytápění domu v případě výpadku elektrické energie.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO