Výukový KIT pro platformu MBED

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem výukového kitu na platformě Nucleo. Ta využívá návrhového prostředí mbed. Je proveden návrh výukového kitu a jsou vybrány a odůvodněny jednotlivé periferie vhodné pro realizaci úloh. Dále je popsáno vývojové prostředí mbed a práce obsahuje návod na jeho obsluhu. V poslední kapitole se práce zabývá prezentacemi do cvičení a úlohami, které jsou v těchto cvičeních realizovány.
Thesis is about new educational kit based on Nucleo platform, which uses mbed developer compiler. Educational kit is being designed with peripherals which are warranted. Also mbed compiler is descibed and manual is written for it. In last chapter there are five slideshows made for lectures. And five exercises which are realized by students in classroom.
Description
Citation
MAŠTÁLKA, D. Výukový KIT pro platformu MBED [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) RNDr. Ladislav Mareček, CSc. (místopředseda) Dr.techn. Ing. Helena Šimůnková (člen) doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (člen) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-07
Defence
Student seznámil komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. 1) Jsou na výukovém prostředku ošetřeny vstupy a výstupy proti přepětí, případně ochrana proti přepólování? Pokud ne, zdůvodněte to. Popište možné způsoby jejich ochrany.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO