Webová aplikace pro správu síťových prvků Mikrotik

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce popisuje řešení komplexní webové aplikace pro správu rozlehlých LAN a WAN sítí, které jsou založeny na aktivních prvcích společnosti Mikrotik. V práci je provedena studie proveditelnosti, která říká, jaké moduly a jakou funkčnost by měl systém obsahovat. Dále je objasněna struktura databáze a jsou nastíněny technické postupy řešení celého zadání s důrazem na univerzálnost a maximální jednoduchost.
The thesis describes a comprehensive solution of a web application for administration of extensive LAN and WAN networks, which are based on nodes by MikroTik . There is a feasibility study, which says, what modules and what functionality should be included. Also a database structure is clarified and technical procedures of solution of the whole assignment are outlined with an emphasis on universality and maximal simplicity.
Description
Citation
VAŇÁTKO, M. Webová aplikace pro správu síťových prvků Mikrotik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Norbert Herencsár, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Vlček (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
Jakým způsobem se autentizuje uživatel do aplikace, tj. v jaké formě se přenáší jméno a heslo? Považujete tento způsob za bezpečný? Proč? Jakým způsobem lokalizujete zařízení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO