Odstředivé radiální ponorné vodní čerpadlo s hydrostatickým pohonem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem radiálního ponorného vodního čerpadla s hydrostatickým pohonem. V práci jsou popsány základní principy čerpadel a také hydraulické strojní součásti čerpadlového systému. Dále je podrobněji popsána problematika a návrh samotného pohonu čerpadla. Celá práce je vypracována ve spolupráci se zadavatelem CENTRUM HYDRAULICKÉHO VÝZKUMU, spol. s r.o.
Bachelor thesis is aimed to a design of radial underwater pump with hydrostatic powertrain. Thesis contains base knowledge and working principles of water pumps and parts of hydrostatic powertrain. The other part is aimed to detail description of design and issues related to a water pump design. Thesis was created in cooperation with Center of hydraulic development (CENTRUM HYDRAULICKÉHO VÝZKUMU, spol. s r.o.).
Description
Citation
HOLAN, J. Odstředivé radiální ponorné vodní čerpadlo s hydrostatickým pohonem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Ing. Ivan Křupka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. David Paloušek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Pavel Mazal, CSc. (člen) Ing. Tomáš Koutecký, Ph.D. (člen) doc. Ing. Milan Klapka, Ph.D. (člen) Ing. Milan Omasta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO