Design elektrické ruční vrtačky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem bakalářské práce je návrh elektrické ruční vrtačky respektující funkční, konstrukční, technologické a ergonomické požadavky s důrazem na estetickou hodnotu návrhu. Mým cílem je zlepšit ergonomii přístroje a usnadnit tak jeho používání. Zároveň bych rád zlepšil jeho funkce použitím moderních technologií a oživil tak stávající trh.
The aim of this bachelor thesis is to design an electric hand drill, respecting the functional, structural, technological and ergonomics requirements with emphasis on the aesthetic value of the proposal. My goal is to improve ergonomics of the device and to facilitate its usage. I would also like to enhance its function using modern technologies and brighten up existing market.
Description
Citation
BURJETA, J. Design elektrické ruční vrtačky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. Ing. arch. Jan Rajlich (předseda) Mgr. Svatopluk Řezníček (místopředseda) doc. akad. soch. Miroslav Zvonek, ArtD. (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Daniel Koutný, Ph.D. (člen) Ing. David Škaroupka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO