Počátky a vývoj elektromobilů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na vytvoření rešeršní studie týkající se vzniku a vývoje elektromobilů. V první části bakalářské práce popisuji elektromobil a jeho výhody a nevýhody. Následuje popis historicky prvního elektromobilu a dále jeho hlavní vývojové etapy. V této části budou také zdokumentována využitá technická řešení etap. V závěru práce je na základě shromážděných údajů a vlastních odhadů popsán budoucí vývoj elektrických vozidel.
This thesis is focused on creating a research study on the creation and development of electric vehicles. The first part describes the electric car and its advantages and disadvantages. Following is a description of the first ever electric vehicle and its main developmental stages. This section will also documented the use of technical solutions stages. The conclusion is based on data collected and described their own estimates of the future development of electric vehicles.
Description
Citation
DOLEŽEL, R. Počátky a vývoj elektromobilů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Ing. Václav Píštěk, DrSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Koláček (člen) doc. Ing. Pavel Kučera, Ph.D. (člen) Ing. David Svída, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce a odpovídal na otázky oponenta a následující otázky komise: - je možné říct, že elektromobily mají nulové emise, - jaké doby nabíjení byly charakteristické pro historické elektromobily.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO