Návrh vytápění jednopodlažního domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá výpočtem tepelné ztráty jednopodlažního rodinného domu. Výpočet je uveden detailně pro každou místnost. Po výpočtu následuje návrh otopné soustavy a zdroje tepla. Další kapitola uvádí skutečnou technologii vytápění domu. Skutečný systém je cenově porovnaný s ideovým systémem.
This bachelor thesis deals with the calculation of the heat loss in a single- storey family house. The calculation is done in detail for every room. After calculation there is a suggestion of a heating system and source of heat. Next part of the thesis presents a real technology of the heating in a family house. Prices of the real and ideal systems are also compared.
Description
Citation
KAZDA, J. Návrh vytápění jednopodlažního domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Ing. Josef Štětina, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Katolický, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Michal Jaroš, Dr. (člen) Ing. Vladimír Krejčí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Charvát, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
> Doc. Štětina se dotázal na způsob připojení otopného tělesa a provádění výkresové dokumentace. > Doc. Štětina se dále dotázal na výběr otopných těles. > Doc. Jaroš se zeptal na výpočet výkonu kotle, teplotního spádu a návrhu otopné soustavy. Dále se doc. Jaroš dotázal na ekonomické hodnocení srovnávaných způsobů vytápění. > Doc. Jaroš také vytknul formální nedostatky v práci - zápis jednotek, mezery apod.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO