Zhodnocení hospodaření statutárního města Karviné

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením hospodaření statutárního města Karviné v letech 2011–2015. Je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na teoretická východiska práce. Jsou zde uvedeny základní informace o obcích a jejich rozpočtech. Ve druhé části je pozornost věnována popisu základních informací vybraného subjektu a zhodnocení jejich současného hospodářského stavu, zejména příjmů a výdajů. Třetí část obsahuje možné návrhy na zlepšení hospodářské situace města.
The Bachelor’s thesis deals with the evaluation of the economy of Karviná Town between the years 2011 and 2015. The thesis is divided into 3 parts. The first part contains theoretical information about municipalities and their budgets. The second part consists of basic information about Karviná and evaluation of their financial situation – especially the incomes and expenses. The third part contains my suggestions how to make the financial situation of this town better.
Description
Citation
SIKOROVÁ, L. Zhodnocení hospodaření statutárního města Karviné [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Lenka Prášková (místopředseda) Ing. Ladislav Žalio (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Prof Ing. Oldřich Rejnuš, CSc.: Diskuse k návrhům, které zvyšují poplatky občanům. - odpovězeno částečně Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D.: Nebojí se studentka, že utlumí developerský vývoj, když zvýší daň z nemovitostí? Jaký je trend týkající se daní z nemovitostí? - odpovězeno Ing. Lucie Folprechtová: Diskuse k navrhované výši poplatku za odpady. - odpovězeno Ing. Lenka Prášková: Nebylo by lepší ponechat současnou výši poplatku za odpady ale zavést spíše třídění odpadu? - odpovězeno Ing. Ladislav Žalio: Posuzovala studentka demografický vývoj do budoucnosti? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO