Kapacitní plánování v návaznosti na technický stav plynárenského zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na proces kapacitního plánování v návaznosti na stav plynárenského zařízení ve společnosti RWE Distribuční služby, s.r.o. Specifikuje problematiku procesu inspekčních činností prováděných na plynárenských zařízení podle technického stavu, který je výchozím podkladem pro kapacitní plánování inspekčních činností, a srovnává teoretické poznatky se skutečností. V závěru jsou zpracovány ekonomické výsledky související s implementací prediktivní údržby na základě technického stavu.
Bachelor's thesis is focused on the process of capacity planning in relation to the condition of gas facilities in RWE Distribuční služby, s.r.o. It describes the process of inspection activities carried out on gas installations according to their technical condition, which is the starting basis for capacity planning of inspection activities, and compares theoretical knowledge with reality. The conclusion describes economic results related to the implementation of predictive maintenance based on technical condition evaluation.
Description
Citation
SMIŠTÍKOVÁ, L. Kapacitní plánování v návaznosti na technický stav plynárenského zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Markéta Marcolová Klímková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Ing. Klímková: Jak Vám pomohou statistické metody ke snižování nákladů? zodpovězeno doc. Meluzín: Jsou zde nějaká rizika při implementaci? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO