Návrh podnikatelského záměru pro rozšíření firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského záměru pro rozšíření malé firmy paní Věry Krejčí, která podniká na trhu s pečivem. Podnikatel se rozhodl otevřít novou provozovnu v Chrasti u Chrudimi v Pardubickém kraji. Práce se zabývá segmentací trhu, analýzou silných a slabých stránek provozovny a podniku jako celku a také zmapováním konkurenčního prostředí. Návrh podnikatelského plánu vychází z analýz vnějších a vnitřních faktorů působících na firmu, které zároveň hodnotí i z finančního pohledu. Tento návrh dále reaguje na možná rizika spojená s podnikáním ve zvolené oblasti.
This thesis is a business proposal for the expansion of a small bakery run by Mrs. Krejci. Mrs. Krejci decided to open a new shop in Chrast u Chrudimi in the Pardubice region. This thesis deals with market segmentation and analyzes the strengths and weaknesses of the shop as well as the company as a whole. It also monitors rival companies in the area. The business plan proposal is a based on the analysis of internal and external factors which have an effect on the company as well as the company´s financial situation. This proposal also takes into account the possible risks involved in managing a business in the chosen area.
Description
Citation
PEŇÁZOVÁ, P. Návrh podnikatelského záměru pro rozšíření firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Mgr. Jiří Pospíšil (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zábojová (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Ing. Hanušová: Má podnikatelka představu čím se bude odlišovat? Počítá se, že společnost bude tématicky zaměřena (velikonoční beránek, Vánočka před Vánoci)? Budou tyto produkty na objednávku? - odpovězeno Prof. Rejnuš: Jakým způsobem jste zhodnotila finanční výhodnost Vašeho záměru? Jak jste spočítala náklady a výnosy Vašeho projektu? Jak jste predikovala počáteční produkci? Kolik jste stanovila prodavačů a proč? - částečně odpovězeno Ing. Pospíšil: Z jakého důvodu bude pobočka otevírat už v čase 4:30? - odpovězeno Ing. Zábojová: Je vhodné při nastavených parametrech vést daňovou evidenci? - reagováno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO