Aplikace pro regulátor HAWK

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení inteligentních budov a praktického využití řídicího systému HAWK od firmy Honeywell. V prací je popsána obecná problematika řízení inteligentních budov, přesněji proč vznikají a jakým způsobem je možně realizovat automatizaci budov, včetně výpisu možných zařízení, které lze použít do těchto systému. Práce se dále zabývá jedním ze systému, které lze použít pro řízení budov. Řídicí systém se nazývá HAWK a v práci jsou popsány jeho programové prostředí a připojitelné periferie. Pro daný řídicí systém je v prací vytvořena praktická demonstrační zařízení větrného tunelu, na kterém je ukázaná práce s užitím tohoto řídicího systému.
This bachelor’s thesis deals with the issue of intelligent buildings management and practical use of the control system HAWK from company Honeywell. The thesis describes the basic problem of intelligent building management, exactly why they created and how it is possible to implement building automation, including a listing of available equipment that can be used in these systems. The thesis also discusses one of the systems that can be used for building control. The control system is called HAWK and thesis describes the programming environment and connectable peripherals. For a given control system is formed in the scrubbing practical demonstration device wind tunnel, which is shown using the work of the control system.
Description
Citation
KVASNIČKA, P. Aplikace pro regulátor HAWK [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
doc. Ing. Miloš Železný, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ludvík Bejček, CSc. (člen) Ing. Karel Horák, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Richter, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO