Jakost v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá výzkumem a analýzou úrovně spokojenosti zákazníků fir-my OXOID CZ s.r.o. Teoretická část se věnuje problematice zákazníka, marketingové-ho výzkumu a dotazníku, jako nástroji pro shromažďování informací. V praktické části jsou analyzovány a zpracovány získané výsledky z dotazníkového šetření, návrhy na zvýšení úrovně spokojenosti zákazníků a zkvalitnění poskytovaných služeb.
This thesis deals with research and analysis of levels of customer satisfaction standard in company OXOID CZ s.r.o. The theoretical part is devoted to customer, marketing re-search and questionnaire as a tool for gathering information. The practical part proc-esses and analyzes the results obtained from the questionnaire and proposals to raise the level of customer satisfaction and quality of services provided.
Description
Citation
ADLER, O. Jakost v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Dobře
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO