Problematika revize laboratoře elektrických strojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce je věnována problematice revizí elektrických zařízení ve smyslu ČSN 33150 a ČSN 33 2000-6 části 6. Součástí práce je provedení revize laboratoře elektrických strojů a vytvoření revizní zprávy.
This work is concerned with the inspection of electrical equipment as defined in ČSN 33150 and ČSN 33 2000-6 Section 6. Part of the work is a revision the lab of electrical equipment and the creation of a revision report.
Description
Citation
PELIKÁN, L. Problematika revize laboratoře elektrických strojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Petr Toman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Blažek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Mastný, Ph.D. (člen) Ing. Branislav Bátora, Ph.D. (člen) Ing. Jan Škoda, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Holoubek (člen)
Date of acceptance
2016-06-10
Defence
Student prezentoval komisi svoji bakalářskou práci na téma Problematika revize laboratoře elektrických strojů. Komise byla seznámena s posudky oponenta a vedoucího práce. Student následně zodpověděl dotazy uvedené v posudcích. V následné rozpravě se Ing. Škoda dotázal na zapojení žárovky v síti TN-C a TN-C-S. Student nejasnosti vysvětlil. Ing. Holoubek se dotazoval na zjištěné závady v souvislosti s umístěním klimatizace. Student otázku zodpověděl pouze z části. Ing. Bátora položil dotaz na délku vodiču u použité přepeťové ochrany v rozváděči. Student odpověděl, že danou délku nebylo možné vzhledem k zapojení ověřit.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO