Obslužný SW pro automobilový tester

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou testování tlumičů odpružení a to konkrétně pomocí rezonančně adhezní metodiky EUSAMA. V rámci této práce byl vytvořen program pro měření signálu z testeru tlumičů, jeho analýzu a také grafické uživatelské rozhraní pro obsluhu tohoto testeru. Program byl vytvořen v programovacím prostředí LabVIEW a pro sběr dat byl použit měřicí hardware firmy National Instruments.
This thesis is aiming in problematic of shock absorber testing, namely by resonance adhesive test methodology EUSAMA. The goal of the thesis was to make a program for measuring and processing signals from shock absorber tester with a graphical user interface to operate of this program. The program was written in the LabVIEW programing language and for data acquisition was used acquisition hardware of the company National Instruments.
Description
Citation
BILÍK, Š. Obslužný SW pro automobilový tester [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Rudolf Jalovecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Fialka, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Student obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO