Ověření vlastností standardu WiFi IEEE 802.11n

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřená na seznámení se se standardem WiFi - IEEE 802.11 obecně. Hlubší zaměření se věnuje moderním standardům ‘n’ a ‘ac’, kde jsou prezentovány hlavní rozdíly a inovace oproti starším standardům ‘b’, ‘g’, ‘a’. Dále se tato práce zaměřuje na použití technologie MIMO. Poslední část práce je věnovaná návrhu laboratorní úlohy pro výuku na bakalářském stupni studia, která demonstruje použití technologie MIMO. Součástí bakalářské práce je aplikace, která demonstruje rozdíly mezi standardy.
This bachelor thesis is focused on introducing with WiFi standard – IEEE 802.11 in general. A deeper focus is devoted to modern standards 'n' and 'c', showing the main differences and innovation compared to older standards 'b', 'g', 'a'. Furthermore, this work focuses on the use of MIMO technology. The last part is devoted to the design of laboratory tasks for teaching at the undergraduate level, which demonstrates the use of MIMO technology. Part of this thesis is an application that demonstrates the differences between those standards.
Description
Citation
ALEXA, J. Ověření vlastností standardu WiFi IEEE 802.11n [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Tomáš Götthans, Ph.D. (člen) Ing. Milan Motl, Ph.D. (člen) prof. Ing. Karel Roubík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise. Student neuspokojivě odpovídal na otázky oponenta.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO