Financování projektu výstavby rodinných domů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou řízení projektů ze stavební oblasti, zejména developerských projektů, respektive investiční výstavby, a jejich financováním. Řeší se v ní konkrétní situace společnosti, která se rozhodla pro realizaci investičního projektu výstavby rodinných domů v dané lokalitě a rozhoduje se pro způsob jeho financování. V praktické části je stanovena optimistická, pesimistická a nejpravděpodobnější varianta prodejů a její vliv na finanční náročnost projektu. V závěru je celá investice vyhodnocena a je stanoveno doporučení pro investora.
This diploma thesis is dealing with the issues of the building projects management, mainly developer projects or investment building projects respectively and their financing. There is solved specific situation of the company that decided for realization of the investment project of building the family houses in the designated location and is deciding the way of its financing. In the practical part of the thesis is determined optimistic, pesimistic and most probable variant of the sales and their influence on the financial difficulty of the project. In the end the whole investment is evaluated and the recommendation for the investor is determined.
Description
Citation
PELOUŠKOVÁ, T. Financování projektu výstavby rodinných domů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Dr. Ptáček: Faktory ohrožující investici, jak jim lze předejít? Oponent: Faktory pro určení scénářů. Dr. Žižlavský: Jak byla určena cena pozemků? Možné problémy s prodejem pozemků.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO