Marketingový mix společnosti REEX, spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu rozvoje marketingových aktivit společnosti REEX, spol. s r.o. Tato firma se zabývá tvorbou reklamy a komunikačních kampaní. Teoretická část práce se zaměřuje především na marketingový mix, marketingovou komunikaci, řízení vztahů se zákazníky a marketing podle cílových skupin. V praktické části provedu analýzu současného stavu firmy, její vnější a vnitřní prostředí a sestavím SWOT analýzu. Na základě výsledku sestavím vhodný marketingový plán pro firmu REEX, spol. s r.o.
The bachelor’s thesis focuses on analyzing the development of marketing activities of company REEX, spol. s r.o. The company deals with creating advertising and communication campaigns. The theoretical part primarily focuses on marketing mix, marketing communication, customer relationship management and marketing by target groups. In the practical part I will analyze current status of the company, its external and internal surroundings and I will make SWOT analysis. I will compile suitable marketing plan for company REEX, spol. s r.o. based on results from analysis.
Description
Citation
JIŘÍKOVÁ, I. Marketingový mix společnosti REEX, spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) Ing. Kamil Podaný, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Doc. Konečná: Máte představu o rakouském trhu? odpovězeno Ing. Mráček: Jaké jsou reálné náklady na správu facebookového profilu? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO