Podnikatelský záměr rozvoje firmy ANITA B, s. r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je zaměření se na rozvoj již prosperující výrobní společnosti. Cílem práce je vypracování podnikatelského záměru. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část se zabývá popisem, jak vypracovat dobrý business plán. V analytické části přibližuji rozvíjející se podnik a současnou situaci společnosti. A dále následuje část, kde se věnuji vlastním návrhům na řešení.
The content of this bachelor´s thesis is to focus on the development of manufacturing company which is already thriving. The aim is to develop a business plan. The work is divided into three parts. The theoretical part describes how to develop a good business plan. In the analytical part I focus on growing business and the current situation of the company. The last part is about company’s own proposals for solutions.
Description
Citation
PŘIBYLOVÁ, V. Podnikatelský záměr rozvoje firmy ANITA B, s. r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Lenka Prášková (místopředseda) Ing. Ladislav Žalio (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: odpovězeno. Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno. Ing. Lenka Prášková: Studentka zjistila, že třísměnný provoz by nebyl vhodný kvůli nedostatku zakázek. Není tedy pořízení stroje finančně náročné, když nedojde k jeho plnému využití? - odpovězeno částečně Prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc.: Státy zahrnuté v doporučení na veletrzích jsou příliš rizikové, proč jsou zvoleny? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO