Pasportizace stavebně-technického stavu rodinného domu v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou pasportu rodinných domů a jeho vytváření. První část práce popisuje pasportizaci z teoretického hlediska, její výhody, účely a rozdělení, možné zadavatele pasportizace a také její legislativní zázemí. Podrobně se zaměřuje na postup vypracování pasportu a tento postup aplikuje na rodinném domě v Brně. Střední pasport rodinného domu se zaměřuje na popis jeho stavebně technického stavu, popisuje stávající vady a poruchy a způsoby, kterými byly objeveny. Následuje vždy návrh řešení těchto úprav s rozlišením naléhavosti v konkrétních případech.
The diploma thesis deals with the passport of family houses and its creation. The first part describes the building condition survey from a theoretical point of view, its advantages, purposes and sorting, possible owners and so its legislative background. Thereafter it describes in detail the procedure of making the passport and applies the procedure on a particular family house in Brno. Medium passport of the family house focuses on describing the structural and technical condition. It also describes the current faults, errors and methods whose reveals them. Subsequently, the proposals for solution of these adjustments follows together with the resolution of emergency in specific cases.
Description
Citation
ZAHRADNÍKOVÁ, L. Pasportizace stavebně-technického stavu rodinného domu v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-29
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Pasportizace stavebně-technického stavu rodinného domu v Brně. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO