Vliv provedení zateplení objektu rodinného domu v obci Újezd u Rosic na výdaje spojené s provozem této nemovitosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem optimálního řešení zateplení stávajícího rodinného domu obci Újezd u Rosic. Teoretická část práce je věnována problematice snižování energetické náročnosti budov a vývoji cen energií. Teoretická část řeší konkrétní rodinný dům v obci Újezd u Rosic. Návrh zateplení objektu je součástí plánované celkové rekonstrukce. Obsahem je tepelně technické posouzení původního stavu RD a posouzení po provedených stavebních úpravách. Dále je stanovena cena nemovitosti pomocí nákladové metody dle vyhlášky před a po provedení zateplení. Závěr práce stanovuje prostou dobu návratnosti investice z pohledu investora.
The influence of the thermal insulation of a family house in the village of Újezd u Rosic and the expenses related with the operation of this property. Brief characteristics of the task and its challenges: The task will be to work on a proposal to insulate the chosen property. Based on this proposal, then evaluate the difference in cost for the operation of the property before and after insulation. The work will also evaluate the economic return on the investments made.
Description
Citation
STROMECKÝ, J. Vliv provedení zateplení objektu rodinného domu v obci Újezd u Rosic na výdaje spojené s provozem této nemovitosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-29
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Vliv provedení zateplení objektu rodinného domu v obci Újezd u Rosic na výdaje spojené s provozem této nemovitosti. Závěrečnou práci obhajoval jasně srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupoval velmi dobře. Na otázky komise odpověděl velmi dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedl dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO