Řízení rizik inovačních aktivit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá řízením rizik inovačních aktivit společnosti Oscar Tech, s.r.o. V první části práce jsou popsána elementární teoretická východiska související s riziky a inovacemi. V další části je popsána společnost Oscar Tech, s.r.o. a její zamýšlená inovace produktu, jsou provedeny analýzy vybranými metodami a dále jsou identifikována rizika pomocí metody brainstormingu a na základě poznatků z analytické části práce. Tato rizika jsou ohodnocena pomocí Skórovací metody. V poslední praktické části jsou navrhnuta opatření ke snížení rizik.
This master´s thesis deals with risk management of innovative activities of Oscar Tech, s.r.o. Elementary theoretical background associated with risks and innovations is described in the first part of the thesis. Oscar Tech, Inc. and its planned product innovation is described in the analytical part. Consequently analysis using selected methods are performed and risks are identified using brainstorming method and outcomes of the analysis. These risks are evaluated using Scoring method. Proposals for risk elimination are suggested in the last chapter.
Description
Citation
DIVOKÁ, E. Řízení rizik inovačních aktivit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-29
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Řízení rizik inovačních aktivit. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Komise položila otázky k vyjádření se k možnostem motivace zaměstnanců.Vyjádřete se k formulaci a úpravě vzorců v diplomové práci. Vyjádřete se k problematice řízení rizik v diplomové práci. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO