Marketingova strategie Kulturniho domu Rubin v Brne

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem diplomové práce je popis a komplexní zhodnocení fungování Kulturního domu Rubín v Brně Žabovřesky v kontextu čtvrti a města a vytvoření doporučení pro jeho další rozvoj. Práce se zabývá marketingem kultury, popisuje fungování Kulturního domu, jeho program a nabídku služeb, návštěvníky a klienty a definuje jeho postavení v rámci města. Obsahuje také charakteristiku hlavních konkurentů v kulturním kontextu a stanovuje hypotézy pro praktické šetření. Dotazníková část se sestává z kvantitativní ho šetření formou dotazníku mezi cílovou skupinou. Závěr práce obsahuje shrnutí poznatků z teoretické části a praktického výzkumu a jejich zapracování do celkové marketingové strategie Kulturního domu Rubín.
The main objective of this thesis is the description and complex evaluation of the functioning of the Cultural House Rubin in Brno Žabovřesky in the context of the neighborhood and the city, and create a strategy for its further development. Thesis deals with marketing of culture and describes the functioning of the House of Culture, its program and service offerings, visitors and defines its position within the city. It also contains characteristics of major competitors in the cultural context and sets hypotheses for the practical examination.Research part consists of quantitative research - in the form of a survey among the target audience. The conclusion contains a summary of findings from the theoretical part and practical research and their incorporation into the overall marketing strategy of Community Centre Rubín in Brno.
Description
Citation
VARMUŽOVÁ, R. Marketingova strategie Kulturniho domu Rubin v Brne [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Zdeněk Peterka (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Otázky vedeoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Peterka: Neobávate se sociálních médií? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO